Злочини без покарання (продовження сумної екскурсії київськими вулицями) - Карманова, І. (Центр пам’яткознавства НАН України і Українського товариства охорони пам’яток історії та культури, 2010)
Як було обіцяно у минулому номері журналу, друкуємо сумні враження журналістки Ірини Карманової від подорожей вулицями Киева.