Мережива на грані часу - Тимошенко, І. (Центр пам’яткознавства НАН України і Українського товариства охорони пам’яток історії та культури, 2010)
Як стверджував двісті років тому великий німецький письменник — мислитель Йоган Вольфганг Гете, “істина не завжди повинна мати визначену форму — достатньо, якщо вона витає над нами у вигляді неосяжного духу і створює урочисту гармонію...” Такою преамбулою зустрічала столичних поціновувачів художнього мистецтва нова виставка Юрія Нагулка під назвою “Мережива на гранях часу”, влаштована Арт!центром “Меценат” у виставковій залі Музею книги та друкарства на території Києво-Печерської лаври у листопаді 2009 року.