Остання подорож. Світлій пам'яті Тетяни Михайлівни Черевченко (11.01.1929 – 25.06.2017) - Заіменко, Н.В.; Буюн, Л.І.; Ковальська, Л.А.; Іванніков, Р.В.; Гапоненко, М.Б.; Вахрушкін, В.С. (Український ботанічний журнал, 2018)
25 червня 2017 р. на 89-му році життя відійшла у
вічність Тетяна Михайлівна Черевченко – доктор
біологічних наук, професор, член-кореспондент
Національної академії наук України, Заслужений
діяч науки і техніки України, голова Ради
ботанічних садів та дендропарків України,
почесний директор Національного ботанічного
саду імені М.М. Гришка НАН України, головний
редактор наукового журналу "Інтродукція рослин"