Аллі Миколаївні Красновій – 80 - Шевера, М.В.; Коломійчук, В.П. (Український ботанічний журнал, 2018)
На початку 2018 р. виповнилося 80 років з
дня народження українського та російського
ботаніка – флориста та систематика, доктора
біологічних наук, старшого наукового
співробітника Алли Миколаївни Краснової. Перші
її наукові дослідження були присвячені флорі
Північного Приазов'я, згодом – вивченню водної
та прибережної флори на теренах Росії; значний
внесок зробила вона в систематику різних груп
квіткових рослин, зокрема, роду Typha L