Пам’яті та вдячності гідний (до 110 річниці від дня народження Х.Ю. Руденка) - Чубірко, М.М. (Український ботанічний журнал, 2011)
5 жовтня 2011 року виповнилося 110 років від дня
народження професора, доктора біологічних наук, першого
завідувача кафедри ботаніки Ужгородського університету
Хоми Юхимовича Руденка.