Василь Семенович Ткаченко – творчий шлях ученого (до 80-річчя з дня народження та 55-річчя наукової діяльності) - Дубина, Д.В. (Український ботанічний журнал, 2018)
3 вересня 2018 р. виповнюється 80 років з дня
народження та 55 років наукової, громадської й
педагогічної діяльності доктора біологічних наук
Василя Семеновича Ткаченка – відомого ученого в
галузі степознавства, екології степових фітосистем,
фітоценології, геоботанічного картографування та
фітосозології.