Фрiдрiх (Федір Кіндратович) Маршалл фон Біберштейн - Шевера, М.В.; Єна, А.В. (Український ботанічний журнал, 2018)
Натураліст німецького походження (із Саксонії),
належав до давнього дворянського роду, невтомний
дослідник флори Криму та Кавказу, мандрівник,
один із заcновників шовківництва в Україні, член
Московського товариства любителів природи,
Петербурзького фармацевтичного товариства та
почесний член Віленського університету