Михайлу Феодосійовичу Бойку — 70 років. Вітаємо ювіляра! - Дудка, І.О.; Гапон, С.В.; Кондратюк, С.Я.; Дубина, Д.В. (Український ботанічний журнал, 2012)
У січні 2012 року ботаніки України відзначають 70-річчя
від дня народження відомого українського ботаніка, бріолога, еколога та краєзнавця, фундатора й головного редактора «Чорноморського ботанічного журналу», професора
кафедри ботаніки Херсонського державного університету,
доктора біологічних наук Михайла Феодосійовича Бойка.