Ніна Анатоліївна Бісько (до 70-річчя від дня народження та 50-річчя наукової діяльності) - Гелюта, В.П.; Придюк, М.П.; Михайлова, О.Б.; Аль-Маалі, Г.А.; Андріанова, Т.В.; Гайова, В.П.; Ломберг, М.Л.; Митропольська, Н.Ю.; Тихоненко, Ю.Я.; Зикова, М.О.; Шевченко, М.В.; Мосякін, С.Л. (Український ботанічний журнал, 2019)
29 листопада 2019 р. виповнилося 70 років від
дня народження та 50 років наукової діяльності
знаного вченого в галузі біотехнології, фізіології,
біохімії, екології та культивування базидієвих
макроміцетів, доктора біологічних наук, лауреата
Державної премії України в галузі науки і техніки,
провідного наукового співробітника відділу
мікології Інституту ботаніки ім. М.Г. Холодного
НАН України Ніни Анатоліївни Бісько.