Размножение in vitro охраняемого вида Bellevalia sarmatica (Pall. ex Georgi) woronow (Hyacinthaceae) - Белокурова, В.Б. (Фактори експериментальної еволюції організмів, 2009)
Разработан метод размножения in vitro растений охраняемого вида Bellevalia sarmatica
(Pall. ex Georgi) Woronow (Hyacinthaceae) путём индукции адвентивных побегов в эксплантах
базальных частей чешуек луковиц, полученных в результате асептического проращивания
семян. Розроблено метод розмноження in vitro рослин Bellevalia sarmatica (Pall. ex Georgi)
Woronow (Hyacinthaceae), що охороняється, шляхом індукції адвентивних пагонів в
експлантів базальних частин лусок цибулин, отриманих після асептичного пророщування
насіння. Method of in vitro propagation of endangered species Bellevalia sarmatica (Pall. ex Georgi)
Woronow (Hyacinthaceae) has been elaborated via adventitious bulblet formation at the basal parts
of the bulb scales.