Ty1-copia-like ретротранспозоны сирени обыкновенной (Syringa vulgaris L.) - Борхерт, Е.В.; Кудрядвцев, А.М.; Окунева, И.Б.; Ребриков, Д.В. (Фактори експериментальної еволюції організмів, 2009)
Разработан подход в обнаружении ретротранспозонов на сирени обыкновенной. При
использовании данного подхода обнаружены два различных ретротранспозона у
сирени. Получены последовательности части каждого транспозона. Розроблено підхід у виявленні ретротранспозонів у бузку звичайному. При
використанні даного підходу виявлено два різних ретротранспозона у бузка. Отримані
послідовності частини кожного транспозона. An approach to the detection of retrotransposons of common lilac was proposed. Two
different retrotransposons of the lilac were found with using of this approach. Partial
sequences of each retrotransposon were obtained.