Застосування методу геномного фінгерпринтінгу (Rep- ПЛР) для дослідження інсерційних мутантів Bacillus subtilis - Кузьменко, О.Л.; Негруцька, В.В.; Пальчиковська, Л.Г.; Карпова, І.С.; Лукаш, Л.Л. (Фактори експериментальної еволюції організмів, 2009)
Застосування методу геномного фінгерпринтінгу (Rep- ПЛР) для дослідження інсерційних мутантів Bacillus subtilis Показана возможность использования метода Rep-ПЦР для идентификации инсерционной последовательности Alu-повтора человека в геноме нестабильных мутантов B. subtilis. It was shown that the Rep-PCR method is useful for identification of Alu- repeat insertions in genome of genetically unstable mutants of B. subtilis.