Оптимізація умов синтезу флавінмононуклеотиду рекомбінантними штамами дріжджів Сandida famata - Яцищин, В.Ю.; Федорович, Д.В.; Вороновський, А.Я.; Сибірний, А.А. (Фактори експериментальної еволюції організмів, 2009)
Оптимізовано середовище для максимального нагромадження ФМН
рекомбінантними штамами дріжджів Candida famata, що містять ген РФ-кінази FMN1
під контролем сильного конститутивного промотора TEF1. Оптимизирован состав среды для максимального накопления ФМН
рекомбинантными штаммами дрожжей Candida famata, содержащими ген РФ-киназы
FMN1 под контролем сильного конститутивного промотора TEF1. The medium composition for maximal FMN production by recombinant strains of the
yeast Candida famata that express the FMN1 gene encoding riboflavin kinase under control
of the strong constitutive TEF1 promoter was optimized.