Морфофункціональне дослідження ефективності генної терапії при експериментальному атеросклерозі - Білошицька, А.В.; Піскун, Р.П.; Горбатюк, С.М.; Мрих, Н.М.; Білошицький, В.В.; Піскун, І.І.; Ромашкіна, О.А.; Циба, Л.О.; Шевчук, Т.І. (Фактори експериментальної еволюції організмів, 2009)
В роботі представлені результати біохімічного дослідження ліпідного спектру
крові, електрокардіографії та макроморфометричного вивчення серця, щитоподібної
залози, печінки та нирок при експериментальному холестериновому атеросклерозі у
щурів-самців в умовах генної корекції. Виявлено, що корекція дає позитивні результати. В работе представлены результаты биохимического исследования липидного
спектра крови, электрокардиографии и макроморфометрического изучения сердца,
щитовидной железы, печени и почек при экспериментальном холестериновом
атеросклерозе у крыс-самцов в условиях генной коррекции. Обнаружено, что коррекция
дает положительные результаты. The results of the biochemical study of lipid spectrum of blood, thyroid gland, liver and
kidneys in the male-mice in the experimental cholesterin atherosclerosis under the conditions of
the gene correction are evaluated in this article. This correction is discovered to have the positive
results.