Мутація V617F гена jak2 як молекулярно-генетичний маркер у хворих на хронічні мієлопроліферативні захворювання - Дибков, М.В.; Малюта, С.С.; Телегеєв, Г.Д. (Фактори експериментальної еволюції організмів, 2009)
Мутація V617F гена jak2 є важливим діагностичним критерієм при хронічних мієлопроліферативних захворюваннях. Запропоновано методику для її виявлення за допомогою ЗТ-ПЛР та прямого сиквенування. Мутация V617F гена jak2 является важным диагностическим критерием при диагностике хронических миелопролиферативных заболеваний. Предложена методика ее выявления с помощью ОТ-ПЦР и прямого сиквенирования. V617F mutation jak2 gene is an important diagnostic criterion for the diagnosis of chronic myeloproliferative disorders. The method of detection using RT-PCR and direct sequencing was propoused.