Чотирнадцята наукова сесія математичної комісії Наукового товариства імені Т. Г. Шевченка - Самойленко, А.М.; Притула, М.М. (Нелінійні коливання, 2003)
21 – 22 березня 2003 р. у Львiвському нацiональному унiверситетi iм. I. Франка вiдбулася наукова сесiя математичної комiсiї Наукового товариства iм. Т. Г. Шевченка (НТШ),
органiзована математичною комiсiєю НТШ та Львiвським нацiональним унiверситетом.