Про існування періодичних розв'язків однієї системи диференціальних рівнянь з імпульсним збуренням у резонансному випадку - Горбачук, Т.В. (Нелінійні коливання, 1999)
Для однiєї перiодичної системи з iмпульсним збуренням у резонансному випадку встановлено умови, за яких iзольоване положення рiвноваги вiдповiдної усередненої системи породжує при малих ε перiодичний розв’язок вихiдної системи. For a periodic system of impulsive differential equations we established conditions for which isolated balance position of corresponding averaged system, generates disconnected limiting cycle in the resonance case.