Розв'язання задачі Коші для виродженої сингулярно збуреної лінійної системи - Кочерга, О.I. (Нелінійні коливання, 1999)
Побудовано асимптотику розв’язку задачi Кошi для сингулярно збуреної лiнiйної системи з виродженою матрицею при похiдних у випадку, коли гранична в’язка матриць регулярна i має кратний „скiнченний” i простий „нескiнченний” елементарнi дiльники. The asymptotic solution of the Cauchy problem for the singularly perturbed linear system with degenerate matrix at the derivatives in case when the limit matrix bundle is regular and has multiple „completed” and simple „endless” elementary divisor is constructed.