Пам’яті видатного міколога Асі Сергіївни Бухало (29.10.1932—05.08.2014) (Інститут ботаніки ім. М.Г. Холодного НАН України, 2014)
5 серпня 2014 р. на 82-му році життя перестало битися
серце видатного українського міколога, знаного і замежами
нашої країни, доктора біологічних наук, професора,
лауреата Державної премії України в галузі науки і техніки,
лауреата премії імені М.Г. Холодного НАН України, головного
наукового співробітника відділу мікології Інституту ботаніки
імені М.Г. Холодного НАН України Асі Сергіївни Бухало.