Міжнародний семінар "Промислове використання лишайників та водоростей" - Кондратюк, С.Я.; Царенко, П.М.; Зареї-Даркі, Б. (Український ботанічний журнал, 2012)
Цей міжнародний cемінар, організований Фалаварджянським відділенням Ісламського університету Азад для студентів та викладачів провінції Есфахан Ірану, відбувся на базі лабораторій відділення, а також у польових умовах. Професори С.Я. Кондратюк та П.М. Царенко, які представляли Інститут ботаніки імені М.Г. Холодного НАН України, та понад двадцять студентів, аспірантів і викладачів різних університетів провінції Есфахан взяли участь у роботі семінару.