Про зліченноточкову нелінійну крайову задачу на півосі для звичайних диференціальних рівнянь у просторі обмежених числових послідовностей - Теплінський, Ю.В.; Недокіс, В.А. (Нелінійні коливання, 2003)
Iдею чисельно-аналiтичного методу А. М. Самойленка застосовано до дослiдження нелiнiйної крайової задачi з необмеженою зчисленною множиною крайових моментiв на додатнiй пiвосi у випадку, коли диференцiальне рiвняння i крайовi умови визначено у банаховому просторi обмежених числових послiдовностей. The numerical-analytical method of A. M. Samoilenko is used to study a nonlinear boundary-value problem with an unbounded countable set of boundary moments on the positive half-line in the case where the differential equation and the boundary conditions are given in the Banach space of bounded number sequences.