Системи лінійних диференціальних рівнянь раціонального рангу - Кондакова, С.В. (Нелінійні коливання, 2004)
Запропоновано застосування методу „збуреного” характеристичного рiвняння для асимптотичного iнтегрування систем лiнiйних диференцiальних рiвнянь з малим параметром у дробовому степенi при похiдних. We give an application of the method of „perturbed” characteristic equation for asymptotic integration of
a systems of linear differential equations with a small parameter in the rational power of the derivatives.