Устойчивость решений линейных импульсных дифференциальных включений - Плотникова, Н.В. (Нелінійні коливання, 2004)
Для лiнiйних диференцiальних включень з iмпульсами у фiксованi моменти часу встановлено
умови єдиностi R-розв’язкiв. Доведено теореми про стiйкiсть розв’язкiв i R-розв’язкiв для однорiдних включень. We find uniqueness conditions for R-solutions of linear differential inclusions with impulsive effects at fixed
moments. We also prove a theorem on stability of solutions and R-solutions for homogeneous inclusions.