О структуре множества непрерывных решений систем нелинейных функционально-разностных уравнений - Пелюх, Г.П. (Нелінійні коливання, 2004)
Дослiджено структуру множини неперервних i обмежених при t ∈ R+ розв’язкiв одного класу
систем нелiнiйних функцiонально-рiзницевих рiвнянь iз нелiнiйним вiдхиленням аргументу, що
залежить вiд невiдомих функцiй. We study the structure of the set of solutions, which are continuous and bounded for t ∈ R+, for a certain
class of systems of nonlinear functional-difference equations with a nonlinear deviation in the argument
that depends on unknown functions.