Открытия Яноша Больяи в теории чисел - Киш, Э. (Нелінійні коливання, 2004)
Проаналiзовано неопублiкованi результати Яноша Больяї в областi теорiї чисел. Some unpublished results of Janos ´ Bolyai in the field of number theory are analyzed