Існування функцій Гріна-Самойленка деяких лінійних розширень динамічних систем - Кулик, Г.М.; Кулик, В.Л. (Нелінійні коливання, 2004)
Дослiджуються питання iснування функцiї Грiна – Самойленка для деяких лiнiйних розширень
динамiчних систем We study the question of existence of a Green – Samoilenko function for some linear extensions of dynamical systems