Периодические решения линейных импульсных дифференциальных включений - Плотникова, Н.В. (Нелінійні коливання, 2004)
Для лiнiйних диференцiальних включень iз iмпульсами у фiксованi моменти часу встановлено
умови iснування перiодичних звичайних розв’язкiв i R-розв’язкiв. For linear differential inclusions with impulsive effects at fixed moments, we find conditions for existence
of periodic ordinary solutions and R-solutions.