Асимптотические представления решений обыкновенного дифференциального уравнения n-го порядка с экспоненциальной нелинейностью - Шинкаренко, В.Н. (Нелінійні коливання, 2004)
Встановлено необхiднi i достатнi умови iснування одного класу розв’язкiв диференцiального
рiвняння з експоненцiальною нелiнiйнiстю. Отримано асимптотичнi зображення таких розв’язкiв. We find necessary and sufficient conditions for existence of a certain class of solutions to a differential
equation with an exponential nonlinearity. An asymptotic representation for such solutions is obtained.