Задача Коші для автономних квазілінійних параболічних псевдодиференціальних рівнянь з відхиленням аргумента - Дрiнь, Я.М.; Петришин, Р.I. (Нелінійні коливання, 2013)
Для автономных квазилинейных параболических псевдодифференциальных уравнений с негладкими символами и с отклонением аргумента методом шагов доказана разрешимость задачи Коши. We prove solvability of a Cauchy problem for autonomous quasilinear parabolic pseudodifferential equations with non-smooth symbols and deviating argument by using the step method.