Параметрический оптимальный синтез для параболического уравнения с нелокальными краевыми условиями и полуопределенного функционала - Капустян, В.Е.; Лазаренко, И.С. (Нелінійні коливання, 2013)
Побудовано i обґрунтовано обмежене оптимальне параметричне керування у формi оберненого зв’язку для параболiчного рiвняння з нелокальними крайовими умовами i напiввизначеного функцiонала. We construct and substantiate a bounded optimal parametric control in the feedback form for a parabolic equation with non-local boundary conditions and semidefined functional.