О регуляризации линейной нетеровой краевой задачи при помощи вырожденного импульсного воздействия - Чуйко, С.М. (Нелінійні коливання, 2013)
Знайдено умови регуляризацiї лiнiйної крайової задачi для системи звичайних диференцiальних рiвнянь з iмпульсним впливом. Побудовано узагальнений оператор Грiна та знайдено вигляд лiнiйного iмпульсного збурення регуляризованої лiнiйної крайової задачi. We find conditions fro regularizing a linear boundary-value problem for a system of ordinary differential
equations with impulsive effect. We also construct a generalized Green’s operator and find the form of a
linear impulsive perturbation of the regularized linear boundary-value problem.