Експериментальне вдосконалення форм ярого ячменю з новими та рідкісними ознаками - Козаченко, М.Р. (Фактори експериментальної еволюції організмів, 2008)
Показано ефективність експериментального вдосконалення форм ярого ячменю
з новою індукованою ознакою волосоподібності короткоостості та рідкісною ознакою
безостості. Показано эффективность экспериментального усовершенствования форм
ярового ячменя с новым индуцированным признаком волосовидности короткоостости и
редкостным признаком безостости. The effectiveness of experimental impovement in spring barley forms with a new
induced trait of hair-likeness shortawnedness and a rare trait of awnlessness has been shown.