Ювілейна дата української мікології. Ірина Олександрівна Дудка (до 80-річчя члена-кореспондента НАН України) - Мосякін, С.Л.; Дідух, Я.П.; Кондратюк, С.Я.; Царенко, П.М.; Гелюта, В.П.; Бісько, Н.А.; Андріанова, Т.В.; Шиян, Н.М.; Гайова, В.П.; Ломберг, М.Л.; Митропольська, Н.Ю.; Придюк, М.П.; et al. (Інститут ботаніки ім. М.Г. Холодного НАН України, 2014)
4 грудня 2014-го виповнилося 80 років та 55 років наукової і громадської діяльності видатного українського вченого, тричі лауреата Державної премії
України в галузі науки та техніки, Заслуженого діяча науки та технікиУкраїни, члена-кореспондента
НАН України, завідувачки відділу мікології Інституту ботаніки імені М.Г. Холодного НАН України,
доктора біологічних наук, професора Ірини Олександрівни Дудки.