Гаврило Іванович Білик (до 110-річчя від дня народження) - Ткаченко, В.С. (Інститут ботаніки ім. М.Г. Холодного НАН України, 2014)
У квітні 2014 р. минуло 110 років з дня народження
видатного українського геоботаніка, одного з фун-
даторів Інституту ботаніки імені М.Г. Холодного,
блискучого знавця рослинного покриву України,
видатного організатора науки, доктора біологічних
наук, професора Гаврила Івановича Білика (1904—
1985 рр.)