Эволюция пород животных в системе племенной работы - Рубан, Ю.Д. (Фактори експериментальної еволюції організмів, 2008)
Рассматривается эволюция (макро- и микроэволюция, глобальный
эволюционизм) в системе племенной работы. Обращается внимание на конверсионную
способность животных превращать питательные вещества в продукцию. Розглядається еволюція (макро- і мікроеволюція), глобальний еволюціонізм) у
системі племінної роботи. Звертається увага на конверсійну здатність тварин
перетворювати поживні речовини корму в продукцію. The evolution (macro-and-micro evolution, global evolutionism) in the system of
pedigree breeding has been considered. The conversion ability of animals, i.e. the ability to
convert nutritive substance of feeds into the products, has been paid much attention to.