Дослідження структури множини неперервних розв'язків систем лінійних різницево-функціональних рівнянь - Єрьоміна, Т.О. (Нелінійні коливання, 2014)
Получены условия существования непрерывных решений одного класса систем линейных разностно-функциональных уравнений и исследованы их свойства. We find conditions for a certain class of linear difference-functional equations to have continuous solutions and study properties of such solutions.