Нелинейные нетеровы краевые задачи в критическом случае второго порядка - Чуйко, С.М.; Бойчук, Ан.А.; Бойчук, И.А. (Нелінійні коливання, 2013)
Знайдено необхiднi та достатнi умови iснування розв’язкiв слабконелiнiйної нетерової крайової задачi для системи звичайних диференцiальних рiвнянь у критичному випадку другого порядку. We find necessary and sufficient conditions for existence of solution of a weakly nonlinear Noether boundary-value problem for a system of second order ordinary differential equations in the critical case.