Нелокальна багатоточкова за часом задача для одного класу рiвнянь з частинними похiдними нескiнченного порядку - Городецький, В.В.; Петришин, Р.І.; Тодоріко, Т.С. (Нелінійні коливання, 2015)
Установлена корректная разрешимость нелокальной многоточечной по времени задачи для эволюционного уравнения с оператором дифференцирования бесконечного порядка. We prove correct solvability of time multipoint nonlocal problem for an evolution equation with infinite order differential operator.