Системи сингулярно збурених диференціальних рівнянь з виродженнями - Шкіль, М.І.; Завізіон, Г.В. (Нелінійні коливання, 1999)
Будуються асимптотичнi розв’язки сингулярно збуреної системи диференцiальних рiвнянь з виродженою в точцi матрицею при похiднiй. Asymptotic solutions of singular perturbed system of the differential equations with singularity in point matrix derivaty is constructed.