Точні розв'язки нелінійного хвильового рівняння u₀₀ - ▽[u▽u] = 0 - Юрик, I.I. (Нелінійні коливання, 1999)
Побудованi широкi класи точних розв’язкiв багатовимiрного нелiнiйного хвильового рiвняння u₀₀ - ▽[u▽u] = 0. New extended classes of exact solutions of the multidimensional nonlinear wave equation u₀₀ - ▽[u▽u] = 0 are obtained.