Об устойчивости движения относительно двух мер систем с последействием при импульсных возмущениях - Мартынюк, А.А. (Нелінійні коливання, 2013)
Для класу систем рiвнянь iз пiслядiєю при iмпульсних збуреннях розвинено прямий метод Ляпунова на основi матричних допомiжних функцiй i сформульовано теореми про стiйкiсть та асимптотичну стiйкiсть вiдносно двох мiр. We develop the first Lyapunov method using matrix-valued auxiliary functions, and formulate theorems on stability and asymptotic stability with respect to two measures for a system with an aftereffect due to an impulsive perturbation.