Різницеві рівняння з абсолютно нестійкими нульовими розв'язками - Слюсарчук, В.Ю. (Нелінійні коливання, 2013)
Получены условия абсолютной неустойчивости нулевых решений нелинейных разностных уравнений. We obtain conditions for absolute instability of trivial solutions of nonlinear differenсе equations.