Про продовжуваність "вліво" розв'язків різницевого рівняння - Бойко, М.Я.; Городній, М.Ф. (Нелінійні коливання, 2007)
Приведены достаточные условия продолжаемости „влево” решений нелинейного разностного
уравнения в банаховом пространстве. We give sufficient conditions for the extendibility “to the left” of solutions of a nonlinear difference equation
in a Banach space.