Про неперервно диференційовні на R⁺ розв’язки систем лінійних диференціально-функціональних рівнянь з лінійно перетвореним аргументом - Денисенко, Н.Л. (Нелінійні коливання, 2007)
Получены условия существования непрерывных на R⁺ решений системы линейных дифференциально-функциональных уравнений с линейно преобразованным аргументом. Conditions of existence of continuous on R⁺ solutions for a system of linear differential-functional equations with a linearly transformed argument are established.