Усреднение импульсных дифференциальных включений с производной Хукухары - Скрипник, Н.В. (Нелінійні коливання, 2007)
Наведено обґрунтування методу повного i часткового усереднення для диференцiальних включень iз похiдною Хукухари, що зазнають iмпульсного впливу в фiксованi моменти часу. We give a substantiation for the method of complete or partial averaging for differential inclusions that
contain the Hukuhara derivative and are subject to impulsive effects at fixed times.