Квадратичные дифференциалы в задачах о произведении внутренних радиусов неналегающих областей - Бахтин, А.К.; Вьюн, В.Е. (Нелінійні коливання, 2007)
Роботу присвячено застосуванню теорiї квадратичних диференцiалiв до розв’язання нових екстремальних задач про неперетиннi областi з вiльними полюсами на променях та узагальненню
ранiше вiдомих результатiв на деякий клас вiдкритих множин. We study applications of the theory of quadratic differentials to a solution of extremal problems on nonoverlapping domains with free poles on rays, and generalize known results to a certain class of open sets.