Существование решений краевой задачи для нелинейного дифференциального уравнения дробного порядка - Витюк, А.Н.; Михайленко, А.В. (Нелінійні коливання, 2016)
Отримано достатнi умови iснування розв’язкiв крайової задачi для нелiнiйного диференцiального рiвняння, яке мiстить мiшану похiдну Рiмана – Лiувiлля дробового порядку. We find sufficient conditions for existence of solutions to a boundary-value problem for a nonlinear differential equation that contains a mixed Riemann – Liouville fractional order derivative.