Дифузія на площині з напівпрозорими мембранами на двох прямих - Арясова, О. В. (Нелінійні коливання, 1999)
Побудовано неперервний процес Маркова на площинi, який є узагальненим дифузiйним з одиничною матрицею дифузiї та вектором переносу з δ-функцiями, зосередженими на двох прямих, що перетинаються. Constructed in the paper is a continuous Markov process, that is generalized diffusion with identity diffusion matrix and drift coefficient with δ-functions concentrated on two intersecting straight lines.