Узагальнені періодичні розв'язки гіперболічного рівняння другого порядку - Хома, С. Г. (Нелінійні коливання, 1999)
Знайдено умови iснування узагальненого (u ∈ L∞) π-перiодичного розв’язку гiперболiчного рiвняння другого порядку. The existence conditions of generalised (u ∈ L∞) π-periodical solutions of second-order hyperbolic equation are found.