Задачи рассеяния на возмущении границы слоя - Барковский, В. В. (Нелінійні коливання, 1999)
Сформульовано та розв’язано методом граничного поглинання задачi розсiяння в необмеженiй областi у випадку задач на власнi значення для рiвняння Лапласа iз спектральним параметром в умовах на частинi межi областi. Дослiджено вплив деформацiї iншої частини межi областi на спектри та функцiї Грiна. Одержано розв’язки лiнеаризованих обернених задач розсiяння. We formulate and solve by the limiting absorption method scattering problems in unbounded domain of a boundary value problem for Laplase’s equation with spectral parameter in a boundary condition on a part of the boundary of the domain. We investigate the influence of the various another a part of the boundary on the spectrums and Green’s functions. We obtain the solves of linearity back scattering problem.